Pilih negara atau rantau anda.

Rumah
Penghantaran

Dasar Penghantaran

Kaedah Penghantaran

Micro-Semiconductor.com menawarkan pelbagai jenis kaedah penghantaran: kami dapat membantu anda mengatur penghantaran pakej melalui Fedex, DHL, UPS, TNT, EMS, atau Cara lain yang anda mahukan, anda boleh memilih perkhidmatan logistik anda sendiri sekiranya anda telah bekerjasama dengan beberapa penghantaran tertentu syarikat. Kami juga menerima kaedah penghantaran seperti yang diminta oleh pelanggan.


Kos penghantaran:


Masa dan Destinasi Penghantaran

Kami akan mengatur penghantaran dalam masa 1-2 hari dari tarikh semua barang tiba di gudang kami.
Duti, cukai dan bayaran lain adalah tanggungjawab penerima, kerana caj kami hanya meliputi kos pengangkutan pakej. Untuk mengira kemungkinan kos, sila hubungi pejabat kastam negara anda.

Berikut adalah jadual waktu dari gudang kami ke destinasi anda untuk rujukan anda.

Asia Amerika Utara Eropah Timur Tengah Amerika Selatan Afrika
DHL 2-4 Hari 3-4 Hari 3-5 Hari 3-6 Hari 3-5 Hari 4-6 Hari
IP FedEx 2-4 Hari 3-4 Hari 4-5 Hari 3-6 Hari 4-6 Hari 4-6 Hari


* masa penghantaran dan penghantaran dikira dalam hari bekerja dari hari Isnin hingga Jumaat. Sekiranya terdapat cuti besar seperti Krismas, sila beri masa penghantaran tambahan. Dalam majlis-majlis khas itu, kami akan mengingatkan kemungkinan berlakunya kelewatan.
Negara-negara berikut yang TIDAK BOLEH dihantar kepada kami, kerana polisi: Afghanistan, Republik Afrika Tengah, Republik Cote d'ivoire, Republik Demokratik Kongo, Republik Rakyat Demokratik Korea, Komanwel Eritrea, Republik Lebanon, Republik Liberia, Republik Demokratik Somalia, Republik Sudan.
Untuk maklumat lebih lanjut mengenai penghantaran, sila hubungi kami di info@Micro-Semiconductors.hk