Pilih negara atau rantau anda.

Rumah
Berita
Mentor bergabung dengan Nano 2022 ketika Perancis memberi tumpuan kepada mikroelektronik

Mentor bergabung dengan Nano 2022 ketika Perancis memberi tumpuan kepada mikroelektronik

2020-11-18

Pembelajaran Mesin dengan konsep teknologi dan kejuruteraan. Kepala manusia (profil) dengan papan otak litar di dalamnya dan logo Pembelajaran Mesin. Fokus selektif

Mentor akan bekerjasama dengan STMicroelectronics, ahli Nano 2022 yang lain, untuk menyediakan reka bentuk dan pengesahan untuk cip kuasa rendah, semikonduktor kuasa dan arkitek litar lain yang memerlukan simulator litar berkapasiti pantas, tepat dan tinggi untuk litar pra-susun atur dan pasca-susun atur. Kedua-dua syarikat mempunyai sejarah perkongsian, dengan CM Massal ST, FDSOI, analog dan RF, tertanam tidak mudah berubah, pencitraan dan CMOS-DMOS Bipolar atau BCD dan teknologi lain. Pengesahan litar nanometer Mentor Analog FastSPICE Platform dan perisian Eldo yang berpusat pada analog merangkumi semua jenis dan teknologi litar dalam program Nano 2022.

Kerjasama Mentor-ST juga akan merangkumi pencirian sel standard, I / Os dan kenangan. Tugas ini dapat membuat hambatan dalam pengeluaran, kata Mentor, kerana mencirikan platform silikon dengan beratus-ratus sel dan beberapa ratus pemboleh ubah proses, voltan dan suhu (PVT) dapat menghabiskan ribuan CPU selama berminggu-minggu, menjalankan berjuta-juta simulasi SPICE. Mentor's Solido Characterization Software Suite, adalah alat bertenaga pembelajaran mesin yang meningkatkan throughput sambil menghasilkan fail dan data statistik Liberty yang tepat, kata syarikat itu. Ia juga menyediakan alat dan antara muka pengguna yang berpusat pada pereka untuk mengesahkan fail Liberty. Teknik pembelajaran peneguhan baru dapat dikembangkan semasa program untuk memajukan ciri.

Maklumat panas

Suis MIPI 2: 1 untuk data 2x + jam 1x D-PHY, atau 2x C-PHY
Disebut PI3WVR628, ia adalah suis tiang tunggal, dua tiang (SPDT) enam saluran yang menyokong dua ja...
UK dibuat: penyambung nada 60A 8.5mm
"Ini bererti aplikasi seperti pengisian bateri dapat ditangani tanpa harus membagi arus di beberapa ...
Komando Angkasa RAF akan ditubuhkan, dilancarkan di Scotland
Perdana Menteri mengumumkan perbelanjaan £ 24.1bn, selama 4 tahun akan datang, untuk menangani pert...
HV DC melalui darat, udara dan laut
Bekalan kuasa DC voltan tinggi (HV) 3k menawarkan input 90 hingga 264Vac dan pilihan output tunggal ...
LDO bunyi rendah 300mA ialah 1 x 1mm
Terdapat 32 produk dalam siri TCR3RM, seperti yang akan diketahui, dengan output tetap tunggal yang ...