Pilih negara atau rantau anda.

Rumah
Berita
HV DC melalui darat, udara dan laut

HV DC melalui darat, udara dan laut

2020-11-19

Bekalan kuasa DC voltan tinggi (HV) 3k menawarkan input 90 hingga 264Vac dan pilihan output tunggal terkawal (150, 200, 250, 300, dan 400Vdc). Output tambahan boleh dipilih dari + 5V / 0.5A atau + 9V / 0.3A.

Penukar AC-DC dibekalkan dalam casing tertutup sepenuhnya, dengan kipas bersepadu untuk operasi penyejukan dan hanya berukuran 28mm x 170mm x 64mm, untuk digunakan dalam aplikasi ruang.

Model dalam siri ini mempunyai kelebihan tambahan dan julat suhu operasi sekitar 20 hingga + 60 ° C. Terdapat juga saya2Antara muka komunikasi C dan RS485, kawalan analog dan output / arus yang dapat diprogramkan (dari 0 hingga 105%). Voltan output dan had arus dapat dikendalikan melalui potensiometer yang dipasang pada casing, voltan kawalan 0 - 5V atau melalui I2Pengaturcaraan C. Saya2Perintah C dapat digunakan untuk menyoal dan memprogram bekalan kuasa secara real-time. Penukar AC-DC juga mempunyai PFC aktif tidak terpadu dan dioda Oring terbina dalam.


Keupayaan untuk membaca nilai, seperti voltan keluaran, suhu semasa dan dalaman dalam masa nyata, serta memantau penggera untuk kegagalan kipas, voltan berlebihan dan suhu tinggi, menjadikan bekalan kuasa sesuai untuk sistem maklum balas langsung dalam bidang perubatan, rel dan aplikasi lain di mana kebolehpercayaan sangat penting tetapi ruang terhad, menasihati syarikat. Selain saluran kuasa bawah laut, drone tethered dan pengimejan perubatan, persediaannya juga sesuai untuk mengecas bateri kenderaan, automasi kilang dan ujian dan pengukuran di luar lokasi.

Bekalan kuasa yang boleh dipercayai disahkan kepada EN / UL62368-1, untuk keselamatan maklumat peralatan, komunikasi dan teknologi A / V, dan EN55032, untuk EMC.

Semua model dalam Seri AEK 3000 HV dilindungi oleh jaminan tiga tahun.

Maklumat panas

Suis MIPI 2: 1 untuk data 2x + jam 1x D-PHY, atau 2x C-PHY
Disebut PI3WVR628, ia adalah suis tiang tunggal, dua tiang (SPDT) enam saluran yang menyokong dua ja...
UK dibuat: penyambung nada 60A 8.5mm
"Ini bererti aplikasi seperti pengisian bateri dapat ditangani tanpa harus membagi arus di beberapa ...
Komando Angkasa RAF akan ditubuhkan, dilancarkan di Scotland
Perdana Menteri mengumumkan perbelanjaan £ 24.1bn, selama 4 tahun akan datang, untuk menangani pert...
HV DC melalui darat, udara dan laut
Bekalan kuasa DC voltan tinggi (HV) 3k menawarkan input 90 hingga 264Vac dan pilihan output tunggal ...
LDO bunyi rendah 300mA ialah 1 x 1mm
Terdapat 32 produk dalam siri TCR3RM, seperti yang akan diketahui, dengan output tetap tunggal yang ...