Pilih negara atau rantau anda.

Rumah
Produk Terkini
Pemantauan Persekitaran Tanpa Wayar Wi-Fi

Pemantauan Persekitaran Tanpa Wayar Wi-Fi

2020-10-02
RLE Technologies

Pemantauan Persekitaran Tanpa Wayar Wi-Fi

Sensor wayarles Wi-Fi dan Wi-Fi RLE memantau keadaan di mana-mana ruang kritikal

Sensor wayarles dan Wi-Fi Wi-Fi RLE adalah penjual terbesar syarikat pada Q2 2020. Kemudahan kritikal misi di seluruh dunia bergantung pada fleksibiliti, kebolehpercayaan, dan kemudahan penyediaan WiNG untuk melindungi aset kritikal mereka. WIFI-TH menyampaikan data suhu dan kelembapan melalui rangkaian Wi-Fi yang ada dan menyokong penyulitan WPA dan WPA2-PSK. Walaupun WiNG-MGR dapat berdiri sendiri untuk pemberitahuan penggera dan tren, WiNG-MGR dapat disatukan ke dalam DCIM atau BMS perusahaan menggunakan BACnet, MODbus, atau SNMP.

WiNG-MGR mempunyai garis sensor dan pemancar RF 900 MHz dan 868 MHz untuk memantau keadaan seperti tekanan udara pembezaan, halaju udara, pengesanan kebocoran, input sensor analog (0 VDC hingga 5 VDC, 0 VDC hingga 10 VDC, dan 4 mA hingga 20 mA), input digital, termistor 10k2, dan input RDT 1,000 Ω platinum bersama dengan suhu dan kelembapan. Wi-Fi tanpa wayar RLE mempunyai jangkauan luar biasa dan jangka hayat bateri hingga 12 tahun untuk membantu perlindungan dan penglihatan persekitaran yang berterusan untuk penyelesaian pemantauan kekal atau sementara.

Wayarles WiNG digunakan di kawasan seperti pusat data, penjagaan kesihatan, sekolah, universiti, kilang industri, bangunan komersial, gudang, dan penyimpanan panas / sejuk / basah / kering / kotor / bersih. WiNG-MGR (gateway) dan WiNG-RXT (range extender) dapat menyebarkan data jarak pandang lebih dari 1.000 kaki menggunakan transmisi radio RF 900 MHz / 868 MHz. Sensor / pemancar WiNG-TH dan WiNG lain berkomunikasi sejauh 600 kaki dari WiNG-MGR atau WiNG-RXT dengan kadar kejayaan penghantaran paket 98% setiap 10 hingga 20 saat. WIFI-TH diprogramkan untuk penghantaran data selang dari 1 hingga 30 minit. Hayat bateri 7 tahun boleh dijangkakan pada selang penghantaran 5 minit dan jangka hayat bateri lebih lama untuk ruang yang kurang kritikal di mana penghantaran data 10+ minit dapat diterima.

Persekitaran IoT dan Edge yang memerlukan data bersepadu untuk menyampaikan pengoptimuman BAS dan IAQ mendorong permintaan untuk teknologi tanpa wayar yang boleh dipercayai. RLE Technologies terletak di Fort Collins, CO dan dengan bangganya mengeluarkan hampir semua produk di Amerika Syarikat.

ciri-ciri
 • Hayat bateri RF WiNG 900 MHz / 868 MHz sehingga 12 tahun
 • Hayat bateri WIFI-TH sehingga 7 tahun pada selang 5 minit
 • Pemancar WiNG berkomunikasi dengan jarak pandang langsung dalaman sejauh 600 kaki
 • WiNG-RXT berkomunikasi dengan jarak pandang langsung sehingga 1,000 kaki ke WiNG-MGR
 • Ketepatan penghantaran paket 98%
 • Jejak padat dengan pilihan pemasangan standard
 • WiNG-T dan WiNG-TH merangkumi magnet untuk pemasangan yang cepat dan mudah
 • Mengintegrasikan BACnet, MODbus, dan SNMP
 • Penggera dan kecenderungan dikendalikan di antara muka pengguna web gerbang berkemampuan IP (WiNG-MGR)
 • Tiada lesen perisian
Permohonan
 • Suhu, kelembapan, dan titik embun di pusat data dan bilik telekomunikasi MDF / IDF (WIFI-TH dan WiNG-T / TH)
 • Penyatuan suhu dan kelembapan WIFI dan WING untuk mengoptimumkan prestasi BAS dan membolehkan keperluan IAQ dan pelaporan pematuhan
 • Pengesanan kebocoran di persekitaran kritikal misi termasuk semua jenis bangunan (WiNG-LD)
 • Ukur tekanan udara berbeza di pusat data, sekolah, bangunan komersial, dan penjagaan kesihatan untuk membolehkan keperluan IAQ (WiNG-DAP)
 • Ukur halaju udara biasanya di bawah lantai yang dinaikkan (WiNG-AIR)
 • Ukur rintangan dari input termistor 10k2 untuk pemantauan peti sejuk / penyejuk beku, bekalan air panas / sejuk, dan suhu pengembalian dengan sensor tali paip, probe saluran yang disatukan ke BAS untuk pengoptimuman sistem (WiNG-THRM)
 • Ukur rintangan dari sensor RTD platinum 1,000 Ω untuk pemantauan peti sejuk / penyejuk beku, bekalan air panas / sejuk, dan suhu kembali dengan sensor tali paip, probe saluran yang disatukan dengan pengoptimuman BAS (WiNG-RTD)
 • Pemantauan dan penggantian penutupan hubungan seperti penggera asap, pengesanan gas hidrogen / metana, kenalan pintu, penggera peralatan mekanikal, dan lain-lain
 • Sambungkan output (0 VDC hingga 5 VDC, 0 VDC hingga 10 VDC, atau 4 mA hingga 20 mA) dari 3rd sensor pesta dan menghantar nilai itu setiap 10 hingga 20 saat (WiNG-ANLG)

Pemantauan Persekitaran Tanpa Wayar Wi-Fi

ImejNombor Bahagian PengilangPeneranganKuantiti yang adaLihat butiran
WIFI TEMP AND HUMIDITY SENSORWIFI-THPEMANDU WIFI DAN SENSOR MANUSIA150 - Segera WIRELESS AIRFLOW SENSORWING-AIR10SENSOR AIRFLOW WIRELESS25 - Segera WIRELESS AIRFLOW SENSORWING-AIR3SENSOR AIRFLOW WIRELESS25 - Segera WIRELESS AIRFLOW SENSORWING-AIR4SENSOR AIRFLOW WIRELESS25 - Segera WING TRANSMITTER ANALOG INPUTWING-ANLGINPUT ANALOG TRANSMITTER WING25 - Segera WIRELESS DIFF PRESSURE SENSORWING-DAPSENSOR TEKANAN PERBEZAAN WIRELESS25 - Segera WING TRANSMITTER DIGITAL INPUTWING-DIINPUT DIGITAL WING TRANSMITTER25 - Segera CONTROLLER FOR WING SENSORSWING-MGRPENGAWAL UNTUK SENSOR WING25 - Segera RANGE EXTENDER FOR WING SENSORSWING-RXTRANGE EXTENDER UNTUK SENSOR WING25 - Segera WIRELESS TEMPERATURE SENSORWING-TSENSOR SUHU WIRELESS250 - Segera WIRELESS TEMP HUMIDITY SENSORWING-THSENSOR KEMANUSIAAN TEMP WIRELESS250 - Segera