Pilih negara atau rantau anda.

Rumah
Kad talian
NMB Technologies Corp.
NMB Technologies Corp.

NMB Technologies Corp.

NMB Technologies Corp., NMB Technologies Corporation
Memohon Borang Sebut Harga
Pengelasan
12
Produk
2,703
Meningkat
307

penerangan

- NMB Technologies Corp beribu pejabat di Novi, Michigan, NMB Technologies Corporation ditubuhkan pada September 1968 sebagai lengan jualan dan pemasaran untuk syarikat induknya, Minebea Co., Ltd.
Sejak awal, NMB telah mempercayai untuk mewujudkan perkongsian yang kuat dengan para pelanggan kami. Komitmen ini kepada pelanggan kami ditunjukkan dengan menyediakan jurutera aplikasi tempatan yang tersedia, jualan langsung yang berpengetahuan, dan bekerjasama dengan para pengedar kelas dunia dan wakil tempatan yang mengetahui produk kami dan kualitinya di dalamnya.
Sebagai sebahagian daripada Kumpulan Syarikat Minebea, NMB Technologies Corporation menempatkan sebuah gedung perkilangan global di tangan para pelanggan kami. Dengan kemudahan R & D dan perkilangan yang terletak di Thailand, Kemboja, China, Singapura, Jepun, Eropah dan Amerika Utara, dan lebih dari 60,000 orang yang bekerja di seluruh dunia, Kumpulan Syarikat NMB / Minebea kekal sebagai pemimpin dunia dalam reka bentuk dan pembuatan elektro -mekanikal mekanikal.
Di NMB, komitmen kami kepada pelanggan kami memaksa kami untuk melindungi rantaian bekalan, memacu kecekapan kos, dan mengekalkan kualiti kepada standard tertinggi. Kualiti orang, kualiti perkhidmatan kami, dan kualiti produk kami terus menjadi komponen utama kami.

Berita Industri

KATEGORI PRODUK

suis
Suis togol
Suis jumpelang
Suis pushbutton
Supplies Power - Luar / Dalaman (Off-Board)
LED pemandu
aksesori
Optoelectronics
LED Lighting - tongkol, Enjin, Modul
Motors, Solenoid, Lembaga Pemandu / Modul
Stepper Motors
Motors - AC, DC
Peminat, Pengurusan Thermal
Peminat - Aksesori - Kipas Kipas
Fans - Pengawal Finger, Penapis & amp; lengan
Peminat DC
Peminat AC