Pilih negara atau rantau anda.

Rumah
Kad talian
Knowles Syfer
Knowles Syfer

Knowles Syfer

Knowles Syfer, Syfer
Memohon Borang Sebut Harga
Pengelasan
6
Produk
256,600
Meningkat
145

penerangan

- Knowles Syfer (dahulunya Syfer Technology Limited) adalah pengilang global terkemuka yang terkenal dengan aplikasi inovatif spesifik voltan tinggi, Hi-Q RF MLCC dan penapis penebat / SMT EMI. Pelbagai produk kami yang komprehensif termasuk; MLCC termasuk RF / Microwave / ultra-rendah ESR, voltan tinggi hingga 12k VDC, 250 VAC penarafan, SMD yang diperakui keselamatan serta bahagian ruang gred. StackiCap ™ yang dipatenkan adalah pemasangan kapasitor unik yang direka untuk mencapai kapasitansi tinggi dan voltan tinggi.
Baris penapis EFI Syfer mempunyai suapan SMD melalui kapasitor diberi nilai kepada 3 A, SMD C dan penapis Pi dinilai ke 20 A dan X2Y® teknologi.
Keluarga Syfer AEC Q200 yang luas mempunyai kedua-dua permukaan gunung penapis EMI dan MLCC voltan tinggi yang memberi tumpuan kepada pasaran automotif HEV dan EV.
Operasi perkilangan di seluruh dunia termasuk kemudahan baru di Suzhou, China, dilengkapi dengan kelengkapan moden untuk memastikan produk berkualiti tinggi yang konsisten untuk memenuhi keperluan pasaran global yang semakin meningkat.

Berita Industri

KATEGORI PRODUK

capacitors
Kapasitor seramik
kit
Kit kapasitor
Optoelectronics
Modul paparan - LCD, OLED, Graphic
Lembaga Pembangunan, Kit, Programmers
Papan penilaian dan Demonstrasi dan Kit
penapis
Memberi makan Melalui Capacitors
Penapis EMI / RFI (LC, RC Rangkaian)