Pilih negara atau rantau anda.

Rumah
Penyata Invois

Penyata Invois

Maklumat Invois:


Kepada semua pengguna yang dihormati, anda akan menerima invois komersial rasmi kami setelah membeli dari Micro-Semiconductor.com, sila baca arahan di bawah ini dengan teliti.

1, Arahan invois yang dikeluarkan

Invois akan dikeluarkan dari Micro-Semiconductor.com. Jumlah invois akan tertakluk kepada jumlah jumlah sebenar yang anda bayar.
Micro-Semiconductor.com menyediakan dua jenis invois, invois PPN (tidak boleh ditolak) dan invois khas PPN (Deductible).
Untuk meningkatkan kecekapan operasi dan mengelakkan kesan pengembalian, invois akan dikeluarkan dalam 5 hari bekerja setelah pengguna mendapat barang.
Isi alamat, orang hubungan, nombor telefon yang betul untuk memastikan invois dapat dihantar dengan tepat. Sekiranya anda tidak mengisi maklumat ini, Micro-Semiconductor.com akan menghantar invois ke alamat yang sama dengan barang yang dihantar, sehingga kami dapat menghubungi anda tepat pada waktunya.

2, invois PPN

Micro-Semiconductor.com biasanya mengeluarkan invois VAT untuk pengguna yang bukan pembayar cukai am.
Sila tulis nama syarikat dan maklumat cukai yang sesuai di dalam invois.

3, invois khas PPN

Sekiranya anda perlu mengeluarkan "invois khas PPN", sila hubungi perakaunan kami, jika tidak, sistem Micro-Semiconductor.com akan mengeluarkan invois PPN.
Sila isi dan periksa dengan teliti semua maklumat invois, Micro-Semiconductor.com tidak akan bertanggungjawab sekiranya ada kesilapan.
Invois khas PPN akan dihantar melalui pos setelah anda mengesahkan penghantaran.
Isi nama syarikat, alamat, nombor telefon, nombor cukai, nama bank dan akaun, Alamat pengiriman invois, agar pengguna dapat menggunakan invois khas PPN secara normal, tetapi semua maklumat yang diisi mestilah sama dengan pembayaran cukai.
Nama syarikat mestilah nama pendaftaran industri dan komersial.
Alamat syarikat dan nombor telefon invois mestilah sama dengan maklumat syarikat anda.
Nombor pendaftaran cukai adalah nombor di <>, Biasanya 15 nombor, sila periksa dengan teliti dan masukkan.
Nama bank dan nombor akaun mesti ditulis, untuk kedua-duanya.

4, Pengumuman

Sekiranya pengguna menulis maklumat yang salah untuk invois khas PPN, maka Micro-Semiconductor.com akan mengeluarkan invois PPN secara automatik, dan tanpa dikembalikan.
Micro-Semiconductor.com tidak akan menerima permintaan untuk mengeluarkan semula invois khas PPN, jika kami telah mengeluarkan invois mengikut maklumat pengguna.

5, peringatan Mesra

Sekiranya anda mempunyai keraguan mengenai invois yang dikeluarkan, sila hubungi bahagian kewangan Micro-Semiconductor.com.
Sekiranya anda tidak menerima invois dalam 30 hari setelah mendapat barang, sila hubungi perkhidmatan pelanggan Micro-Semiconductor.com. Kami tidak akan mengeluarkan invois kali kedua jika anda tidak dapat menghubungi kami dalam 90 hari (sejak tarikh pesanan)
Nama produk dalam invois akan ditulis Komponen Elektronik, Nombor bahagian akan ditulis sebagai pesanan sebenar, tidak ada permintaan khas lain.

6, pemulangan invois

Sila hubungi perkhidmatan pelanggan kami jika anda mengetahui maklumat invois tidak betul kerana pesanan, Micro-Semiconductor.com akan mengganti dan menghantar yang betul secepat mungkin.
Sila hubungi perkhidmatan pelanggan kami jika anda ingin mengubah maklumat invois, kami akan menghantar invois yang disemak semula ke alamat yang anda nyatakan setelah jabatan kewangan kami mengesahkan.
Tanpa kelulusan perkhidmatan pelanggan, jabatan kewangan kami tidak akan menerima permohonan invois yang dikeluarkan semula melalui telefon, faks, e-mel.