Pilih negara atau rantau anda.

Rumah
Tentang kita

Tentang kita

Micro-Semiconductor.com

Micro-Semiconductor.com adalah organisasi pemerolehan global yang menyediakan penyelesaian perolehan profesional dan cekap kepada OEM utama dan pengeluar kontrak di seluruh dunia. Kami pakar dalam mencari peranti Hard to Find, Usang, Akhir Hayat, peruntukan dan Lead Time yang panjang.

Permohonan

Dengan sokongan Micro-Semiconductor.com anda berjaya

Setiap pelanggan yang kami layani, pada gilirannya, ingin melayani pelanggan di segmen pasaran tertentu. Ini adalah faktor utama dalam teknologi dan perkhidmatan yang kami cadangkan untuk menyokong visi anda. Pasukan kami memberikan pengalaman langsung dan peribadi dalam pelbagai aplikasi pasaran yang kami lindungi dan pakar dalam membuat aplikasi yang sesuai. Kami menyediakan penyelesaian komprehensif yang sesuai dengan tahap prestasi, keadaan persekitaran, keperluan peraturan dan standard industri yang spesifik untuk setiap pasar yang kami jalankan.

Micro-Semiconductor.com juga berada di barisan hadapan dalam mengenal pasti dan memimpin pelanggan yang ingin memanfaatkan pasaran baru. Kami melihat ke cakrawala agar dapat dipersiapkan terlebih dahulu untuk menuju ke mana pasaran menuju.
Beberapa pasaran terbesar yang kami sokong ada di bawahnya bersama dengan aplikasi yang merangkumi pelbagai pasaran:
Aeroangkasa dan pertahanan, Automotif dan pengangkutan, Komunikasi, Visi Tertanam, Tenaga, Penjagaan Kesihatan, Automasi rumah dan bangunan, Industri, Pencahayaan, Keselamatan dan pengawasan, Alat pakai

Profil Syarikat

Kami sentiasa konsisten sejak tahun 2003, berdedikasi untuk membantu pelanggan kami dengan cepat dan tepat mencari Sukar Cari, Usang, Akhir Hayat, Masa yang diperuntukkan dan panjang, dan memperoleh komponen elektronik baru dan asli pada harga yang kompetitif.

Kami sangat memahami bahawa kesukaran mendapatkan komponen elektronik yang usang. Pembeli harus selalu menghabiskan sehingga 60% masa perolehan mereka, dua kali ganda daripada mencari bahagian konvensional. Berdasarkan cabaran ini, Micro-Semiconductor.com secara konsisten mengoptimumkan inventori stok kami dan rangkaian pembekal global untuk mengurangkan kitaran perolehan anda, menurunkan kos transaksi dan menyediakan komponen elektronik yang berkualiti pada harga yang kompetitif.

Hari ini, stok di gudang kami melebihi 1,000,000 SKU, disimpan dan dikekalkan secara berasingan di dalam kemudahan yang dilindungi ESD - Hongkong, Singapura dan AS. Itulah sebabnya apabila syarikat tidak dapat memenuhi keperluan mereka melalui saluran francais biasa, mereka beralih ke Micro-Semiconductor.com untuk mendapatkan penyelesaian segera.

Sebagai superstore dalam talian yang berfokus kepada pelanggan, kami terus meningkatkan perkhidmatan kami, mewujudkan platform yang diperkemas untuk pelanggan (dari mesin carian dan e-perolehan terbaik di kelas, maklumat produk yang mencukupi dan terkini, hingga perkhidmatan 24/7) , di mana pembeli boleh mendapatkan akses segera ke stok keselamatan siap kapal dan menyelesaikan perolehan dengan mudah dengan beberapa klik pantas, dan bukannya memanggil sumber dari seluruh dunia untuk bahagian. Pada masa yang sama, kami menawarkan pelbagai Perkhidmatan Nilai Tambah untuk melayani syarikat anda dengan lebih baik. Sama ada anda memerlukan pita dan pengecasan, pengaturcaraan komponen atau pembuatan kontrak, kami dapat melakukan semuanya. Semua perkhidmatan nilai tambah kami berlaku di salah satu gudang yang mematuhi ESD dan dilaksanakan oleh terlatih (oleh organisasi SMTA & IPC) dan juruteknik berpengalaman.

Pada masa yang sama, Micro-Semiconductor.com berdedikasi untuk bekerjasama dengan pelanggannya untuk memberikan penyelesaian dan perkhidmatan alternatif yang optimum, menjimatkan kos, yang diperlukan oleh pelanggan , menawarkan analisis risiko yang komprehensif untuk membantu OEM mengoptimumkan rantaian bekalan, dengan mengambil kira tujuan perniagaan masa depan dan objektif. memerlukan perkhidmatan alternatif & perkhidmatan analisis risiko

Di masa depan, kami akan terus berkembang di peringkat global dan memberi tumpuan untuk menyediakan pilihan bahagian elektronik dalam stok yang paling luas, melalui komitmen kami untuk terus meningkatkan proses, perkhidmatan, produk dan orang-orang kami, dengan menekankan falsafah perniagaan yang didorong oleh inovasi kami , pelanggan yang memuaskan dan mengagumkan dengan keunggulan perkhidmatan pelanggan kami, ketepatan pesanan dan penghantaran tepat waktu.

Mengapa Anda Membeli Dari Kami?

Jimat Masa dan Wang Anda.
Lebih 1,000,000 Nombor Bahagian Stok untuk Penghantaran Segera. Dengan 6+ Juta item baris yang ada komponen elektronik di Micro-Semiconductor.com. Persekitaran perolehan dalam talian kami yang cekap memastikan kos transaksi lebih rendah.
MENDAPATKAN SEBUT HARGA

Apa yang kami jual

Jenama kelebihan: Xilinx, Altera, Microsemi, Microchip, Lattice, Texas Instruments, STMicroelectronics, Infineon, NXP, Maxim Integrated, Cypress, Fairchild, ON Semiconductor, Zilog, Intel, Honeywell, Panasonic, Broadcom, Omron, Sharp, KEMET, AVX, Kesambungan TE, dan Banyak Lagi ..

Hubungi Kami

Micro-Semiconductor.com